Gokväll hoppas att ni har en mysig alla hjärtans dag! ! Själv så fick man iallafall äta sushi,  men jag hade en donna som skyndade sig med maten, för hon skulle få ta med en kompis till busfabriken, så hon gick fram och tillbaka och tjatade vad klockan var och hon suckade och jävlades med katten, jag kan säga min donna har ingen ro i kroppen alls det ska nästan hända nånting hela tiden annars är det tråkigt, och hur orka man det som förälder när man jobbar rätt mycket, och eftersom hon är ensam barn så blir hon arg om inte vi leker och är med hon, då bruka hon säga att vi aldrig bry oss om henne, så kan man ska man skaffa fler en ett barn de är ett råd , är jobbigare med ett för det blir mer bråk och tjafs eftersom dom inte har nån annan att tjafsa med, och då är det inte roligt när man är trött själv för då är man tydligen dum och inte bry sig, och det gör mig väldigt ledsen. Men men nu får jag lite lugn och ro innan jobb då jag tänkte gå och lägga mig en timme typ nu och sen göra mig iordning lite snabbt innan jag ska åka till jobbet!!

Ha en forsatt bra kväll!!