Dagens frukost jag gjorde en smoothie på jordgubbar,  saft från en hel apelsin och riven ingefära super god var den och till det äter jag ett kokt ägg med kaviar lyx frukost tycker jag hehe=)

 

Och jag har beställt lite grejor till alla hjärtans dag som tex servetter, girlanger,  en nalle bukett till min dotter, hjärt pianta och pompoms! ! Sen får jag se om jag ska laga nåt gott till middag och kanske har nån efterrätt ändra göra en själv eller köpa nåt fördigt från bageri vi få se som sakt vad det blir eftersom jag jobbar natt med=)

Nu snart ska jag ta en skön dusch och sen tvätta lite mer kläder och laga lite nyttig lunch och sen se på hem till gården och sen kommer min dotter hem så vi få se vad som händer då eftersom hon var väldigt trött I morse! !

Men nu ska jag bara varva ner en stund först!!

Kram! !