Drömmen är att få åka utomlands igen även om jag är jävligt rädd att flyga, trots att jag har varit väldigt lugn alla gånger vi har flugit, varför jag är rädd, jag är rädd helt enkelt att planet ska krascha och jag ska dö, men en sak som är positivt iallafall är att min dotter tycker om att flyga!! Det är faktiskt snart 2 årsen vi var utomlands så fort har det gått eller i agusti då är det exat 2 årsen vi var utomlands! ! Så jag hoppas jag kommer I väg igen, det finns så mycket jag vill se och uppleva, jag skulle vilja bland annat åka till cypern igen , dubai, Gambia, Egypten , Eliat, Kroatien, Grekland, malta,Bulgarien, maiami,  och självklart England,Frankrike, ungen, Prag och Polen 

Och en annan sak jag skulle vilja äga ett hus eller lägenhet i cypern det är verkligen en av mina allra högsta drömmar, den högsta är att en vacker dag kunna köpa ett hus i sverige som bi kan leva lyckliga iallafall jag och min dotter! !!

Men nu ska jag strax försöka komma i säng men nu är jag inte så trött fast det inte konstigt drack några glas bubbel rosévin men der var super gott egentligen skulle jag inte ha druckit för jag skulle tänka på kroppen men men det var behövligt! !! Men jag ska försöka krypa ner så jag kommer upp och om det är någolunda väder så jag kan ut och gå!!

Men nu gott folk ger jag upp för idag!!

Fan vad tomt det är när min dotter sover borta!!

Natti natt

Kram