Godmorgon! ! Då är det fredag igen och nu är det inte så många dagar kvar på den här månaden, dagarna bara springet i väg och snart är det dax igen att bestämma när man vill ha semester helt sjukt egentligen när det nyss har varit jul, fast jag vet redan när jag vill ta ut min semester jag vill ta ut i från mitten av juli till slutet av augusti så jag hoppas att jag få det! ! En annan sak jag tänkte på den här vintern har inte varit lika jobbig som föra vintern eftersom jag känner mig mycket piggare den här vintern än föra vintern som var för den tyckte jag var riktig jobbig, 

Men nu tänkte jag vila en liten stund sen tänkte jag städa lite och sen ska jag möta min dotter när hon har slutat I skolan för då ska hon och jag åka ner till stan tillsammans  och gå och titta lite i affärer och mysa!!

Kram!!