Fy det känns inge vidare den här månaden med räkningar och det är ju som sakt sant att januari är den fattigaste månaden och februari blir inte så mycket bättre, har jag otur kan det bli en jätte tuff månad men det är bara att kämpa på och hålla huvudet högt och hoppas på att allt löser sig, det bruka ju som sakt alltid lösa sig mer eller mindre, det är väl så visa månader är tuffare än andra och så kommer det väl alltid att vara om man inte är ekonomiskt oberoende,  och jag som är sen typ ledig hela sportlovsveckan och då hade jag velat hitta på nåt med min dotter men jag vet inte om jag ha råd med det men nåt hade jag velat gjort iallafall,  man kanske ha råd med bio och fika ute nån dag men annars vet jag inte om jag har råd med så mycket mer än så och det är ju tråkigt när dom ändå har sportlovsvecka, för jag hade gärnat velat gjort nåt som kosta lite tex en hotell över nattning i Stockholm eller åka till fjällerna fast mysigast av allt hade ändå varit en utomlands resa men alla dom grejorna kan man ju bara glömma tyvär för dom pengarna har jag inte om man ska ha pengar i en månad och klara dig med tyvär,  kanske nåt annat år har man råd med det,  men det gäller bara tänka positivt att man få vara glad man är frisk och har varandra!!

En annan sak jag är lite les på är att jag få tjata på gubben om det ska hända nåt hemma fast ibland spela det ingen roll om jag har sakt att han ska göra en sak så har han ändå inte gjort de så man kan bli galen på han med, ibland vet jag inte om det ska vara jag och han för vi är så olika varandra kan jag säga, han har aldrig bråttomt direkt, jag kan säga han kommer väldigt ofta sent till jobbet och då menar jag väldigt många gånger på en månad och det kan jag tycka är jätte pinsamt om ni fråga mig, han prata inte så mycket och han svårt att säga nej till våran dotter,  så jag kan säga vi är väldigt olika jag kommer aldrig för sent till jobbet jag är nästan alltid 20 minuter tidigare eller ändå mer tidigare för mig är det viktigt att man är tid till sitt arbete och sen älskar jag att Prat om jag är med rätt sorts människor jag gillar liksom inte när det är för tyst för då kan jag tycka det känns jobbigt så som sakt vi är väldigt olika, till och med min mamma tycker min gubbe är seg och sover länge! 

Men men vad ska man göra åt det han är ju som han är

Men nu ska jag äta mat

Kram!