Tänkte på det i morgon kommer jag vara trött/slut, eftersom först ska jag jobba natt från 20.45 idag till 8.30 i morgon sen måste jag skynda mig hem och sova nån timme så jag kanske hinner sova 3 timmar för sen har jag min frans förlängning och efter det är det bara skynda sig hem och fixa nån mat och bara ta det lugnt en liten stund sen ska jag åka jobba igen så i morgon bli en tuff dag, men en sak är ju bra jag hinner koppla av ett tag när jag gör fransarna iallafall! !! Men sen få jag vara glad att jag gå av på söndag morgon och är sen ledig till måndag morgon veckan efter och då vet jag att då jobbar jag bara måndag till tisdag sen är jag ledig till fredagen och sen jobbar jag fredag till tisdag och sen ledig onsdag och sen jobba torsdag kväll och sen ledig och då ska vi åka båt också fyller jag år den helgen så det blir jätte bra de!!

Men nu ska jag vila några minuter till innan min dotter kommer hem!!

Kram!!!