Godmorgon! ! Inte så bra morgon om vi säger så, min gubbe sov först och främst ganska länge, och han skulle lämna våran dotter på fritis idag,  och när han sover själv ganska länge blir han stressad och gör det bara värre för då stressa han upp henne och skriker och då blir hon irriterad och vägra kliva upp, och då bli han arg på mig med och vill åka, då sa jag till han att så kan du inte göra, och så har jag nästan varje morgon när  det är skola, om vi säger såhär gillar inte våran dotter att kliva upp tidigt hon vill gärna att skolan börjar senare på dagen alla barn är ju olika, men jag hoppas att det vänder !! Och min dotter har en stark vilja vist kan min gubbe rå för det lite för ibland gör han det som är enkelt för sig så han slipper ta strider med henne , och så har han alltid gjort get hon det hon vill ha och så vidare så jag är tyvär lite besviken på min gubbe därför vi har det som vi har ibland! !

Jag vill få ordning på det så att det blir lugnt och skönt här hemma!!

Men livet kan inte alltid vara perfekt!!

Kram!!