Tjo!! Man ska absolut egentligen inte prata skit men jag blir så ledsen jag och gubben har snart varit ihop i 10 år fast det är i oktober men de som gör mig så ledsen är att han kommer aldrig i håg när jag fyller år och nu när jag frågar han om han kommer ihåg när våran dotter fyller år så säger han att han inte vet fan de är skrämmande jag vet inte alls vad jag ska säga, jag har var tillsammans med andra kortare men dom har lagt på minnet när man fyllde år när man var tillsammans med dom och min gubbe vet inte fast vi har varit tillsammans i så många år det gör ont de verkligen! Jag bara önska att jag hade en karl som var mer engagerad men som sakt det går in och lika fort ut för han,  få se om vi kommer klara av vara tillsammans länge till men de är väl bara ödet som f0 bestämma de!!

Kram!!