Gokväll/Godnatt!! Jag kom tänka på det jag kvar att göra nu!! För jag har gjort frans förlängning och nu har jag klippt mig och färga håret så nu återstå bara att göra en ny tatuering få se om jag kommer ta att göra det eller om jag kommer hala och dra på det men de är väl mest för jag tro det kommer göra ont, jag har en tatuering som jag gjorde för 12 årsen så de är ju ett bra tag om man säger så, så nu är det verkligen dags för en ny!! Frågan är bara om jag kommer att göra det fast jag minst sugen på att göra 3-4 stycken men det handla om pengar, vart man ska ha dom nånstans eller om det kommer att göra ont, jag tyckte inte att den jag gjorde för 12 årsen gjorde ont eller vist det kändes väl lite när dom började men det var inte mer än så, så jag tycker jag borde klara det nu med men som sakt det har ju gått hela 12 eller det är inte 12 föresten 13-14 årsen kom jag fram till nu!! 

Men men vi får se fram över om man har modet till att göra det hehe=) fan det är verkligen dags=)

Kram!!