Gokväll!! Nu har jag äntligen börja vakna till, har sovit rätt länge idag eftersom jag typ tagit igen 2 dygn plus att jag hade ju sån huvudvärk natten som var på jobbet men nu börja jag bli människa igen hehe!!! Så nu försöker jag få i middag eller man kan väl inte direkt kalla det middag jag äter fil med banan och hårdbröd macka med kaviar och det äter jag i tvrummet och se på unga mammor för här är det tyst och lugnt eftersom våran dotter ska sova över hos en kompis jag kan säga att jag har inte träffa min dotter så mycket sen torsdag kanske eller nåt eftersom jag jobba natt och hon har varit med kompisar i för sig är det kul för henne att hon får umgås med vänner!! Men nu ska jag ju vara hemma en vecka så då har jag tid med min dotter !! Få se om det bli bio och busfabriken och sen bli det hotell lördag till söndag så det blir super mysigt de !!!! Med god mat shopping och mys på hotell rummet till melodi festivalen och finns det badkar så ska jag och min dotter bada hehe=) hon och jag bruka göra det tillsammans om det finns det på hotell och även hemma då!!

Men nu ska jag äta min så kallade mat och se klart på unga mammor! !

Kram!!