Godmorgon alla där ute! Hoppas att ni sovit gott!! Själv har jag sovit bättre denna natt iallafall! ! Så jag hoppas på en bättre lyckad morgon med min dotter önska mig lycka till att det går bra idag utan bråk och tjafs!! Idag få jag göra en annan taktik och ser hur det funkar, för hon ville kliva upp tidigare idag eftersom dom skulle fira och ha 100 dagars fest på skolan!!! Få se hur vädret är för jag tänkte gå på promenad efter jag lämnat hon på skolan så jag får lite energi! ! 

För idag är det dags för mig igen att jobba natt jag hoppas på en bra natt helg igen, en sån där helg där allt flyter på bra!! 

Men nu måste jag kliva upp och prova min taktik och väcka min dotter bara att planen sprack snart med 15 minuter eftersom gubben är sen som vanligt till jobbet så vad säger man !! Men nu snart kanske jag kan göra det

Kram! !