Tjo!! Nu har jag nästan nyss kommit innanför dörren i min lägenhet, men fy vad kallt det var ute tur man hade pannband i väskan annars hade man verkligen frusit , för det var väldigt kallt ute brr!! Nu måste jag skynda mig att kasta i mig nåt å äta och sen måste jag sova eftersom jag inte få sova så många timmar, eftersom jag ska göra frans förlängning igen, och sen ska jag väl köpa nån efterrätt kanske efter jag gjort fransarna få se som sakt vad klockan är, så idag blir det lite stressigt eftersom jag ska laga middag med och sen ska jag jobba natt idag igen så idag känns det som jag bara kommer hem och vänder! Men men jag få tänka positivt att jag bara ha 2 nätter kvar att jobba och sen är jag ledig en vecka så det blir super bra de!!

Nä nu måste jag kasta i mig nåt så jag kommer I sängen!!

Kram!!