Det ska bli så skönt att få åka jobba i morgon,  att få slippa vara hemma lite, de är som semester ibland att komma till jobbet, slippa höra en massa tjafs och tjat att bara få vara jag och inte någon annan, för der känns som jag är mig själv på jobbet och det är ju bra de iallafall! ! Jag hoppas hur som helst att jag få 3 lugna nätter!! För sen blir jag ledig en vecka så det gäller att koppla av på jobbet hehe för sen ska jag vara ledig med min dotter en vecka och det kan ju gå hur som helst men jag hoppas på att det blir en bra och mysig vecka!!

Nu tänker jag vara koppla av resten av kvällen tills min dotter kommer hem för då ska jag hjälpa hon med dusch och sen ska jag natta hon och jag hoppas verkligen att hon somna fort idag!!! Men man är van att det bruka inte vara så utan att hon kan vara uppe till 22.00-23.00 för hon bruka säga att hon kan inte sova!

Kram!!