Gokväll på er ! Hoppas ni har haft en bra lördag!! Själv är jag så jävla mör och slut i min kropp, det känns som nån har kört över mig flera gånger!  Jag kom inte i säng förns halv elva och hade varit uppe över 2 dygn nu klev jag upp 16.30 men är fortfarande helt knäckt skulle behöva sova minst 8 timmar till nu men det går ju inte för jag börja jobba snart igen! !

Fan vad jag bli les på min karl i bland jag hade nämnt för min karl att gympan börja denna lördag och det har jag nämnt för han flera gånger denna vecka , men nu när jag vaknade kom jag ihåg det ,och han säger inget för han kan man fan inte säga nånting till han glömmer bort det på 2 sekunder, så han hade i stället suttit och vila halva dan fast han dessutom har sovit hela natten, så jag bli lite besviken för på han låter som att det är bara jag som ska komma ihåg sånt, men jag var så jävla trött och det är inte bara jag som ska komma ihåg, han måste ta lite mer ansvar men man få tjata på han för att han ska göra de, egentligen bruka inte jag vilja skriva såhär men man blir så les när det inte händer nåt!!

Nu måste jag skynda mig och duscha så jag hinner mysa med min dotter en liten stund!!

Kram!!!