Tidig morgon och jag ska snart passa på att koka och äta mina ägg på jobbet medans det är lugnt, så jag få i mig lite energi så jag orka jobba vidare hehe =) det ska bli skönt sen när jag går av idag 8.30 för då har jag ledig helg jippy! !!! Det ska bli skönt att umgås med min lilla familj eller iallafall min dotter, jag och min dotter kanske ska åka ner till stan i morgon när hon har slutat I skolan, sen på lördag vet jag inte vad som händer och på söndag få vi se om vi kommer till en ishall så våran dotter få åka lite  skridskor, och sen är det ju en del sport för mig som jag vill se eller skidskytte är det ju och det kan jag ju inte missa hehe jag älskar verkligen titta på skidskytte! !

Men men nu ser jag faktiskt framemot och sova när jag slutar inte för att jag känner mig så trött egentligen, men det kan ju bero på att jag äter nyttigare än tidigare! !!! Så jag kanske börjar bli piggare vem vet, jag hoppas verkligen på det iallafall! !!

Men nu måste jag fixa mina ägg så jag hinner äta lite!!

Kram!!