Hejsvejs!! Undra varför man vill göra så mycket i sitt liv, fast det känns som nåt sätter stop eller käppar i hjulet eller vad man nu bruka  säga!! I för sig har jag haft en väldigt jobbig period ha stört mig mycket på gubben eftersom han är så tråkig men jag måste ju också acceptera han som han är, men eftersom jag ha stört mig på gubben så har jag och min dotter tjafsa endel tyvär och det är synd för hon och jag bruka ha mycket kul ihop egentligen för hon är ju min älskling!  Men jag hoppas att det vänder idag har det känns bra så jag hoppas att det börja vända nu, för jag vill ju stötta min dotter i allt och jag hoppas hon gärna vill berätta allt för mig så jag kan hjälpa och stötta henne!!!

Så jag hoppas vi kommer få en jätte bra helg nästa helg på quilty friends arena och att vi kan koppla av och bara umgås vår lilla familj @-}-- 

Nu väntar jag bara på att jag ska börja jobba!!!

Kram!!