Hejsvejs!! Då har man kommit hem från gränby och jag kan säga att det är bland det värsta jag varit med, för efter jag hade gjort min frans förlängning, så skulle jag in på ica kvantum för att köpa choklad pudding , grädde och jag skulle ha köpt mjölk men missade men det var bara för det var kaos där inne , jag tro jag fick 3 kund vagnar bak i hälen jag fattar inte ibland hur en del människor funkar kolla inte äns hur dom kör och dom ber inte äns om ursäkt när dom kör på en fy fan säger jag man kan väl för fan be om ursäkt när dom kör på en, men folk som bor i Uppsala verka ha svårt med de, för dom som är här i från verka så upptagna jag kan ju se på ett helt annat sätt eftersom jag inte är i från uppsala, ska är stolt att jag är från Västernorrland/ångermanland! ! 

Fan jag är super trött eftersom jag jobbat natt sov knappt 3 timmar eftersom jag fixa fransarna och nu hinner jag inte vila så mycket för till alla hjärtans dags mat ska vi äta sushi och sen lite choklad pudding till efterrätt och sen ska jag duscha och åka jobba igen!  Jag hoppas det kommer gå bra att jobba ändå även om jag inte har sovit så mycket!!

Men ni få ha en super mysig alla hjärtans dag!!!

Kram!